Gastenboek

Reacties van onze gasten

Veel gasten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij Landhaus Kitzblick. Wij stellen het zeer op prijs als ook u een bericht wilt achterlaten. Hieronder een greep uit de reacties uit ons gastenboek. 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.84.186.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Fam Beumer
Hoi Gert en Esther,We zijn nu voor de tweede keer bij jullie geweest. Ook dit keer was het perfect. We hebben een fijne vakantie gehad. Mede door jullie enorme gastvrijheid. Groetjes Chantal en Bas Beumer
annemarie kempen
hebben een geweldige en gezellige week bij jullie doorgebracht. We bedanken ons voor het prima ontbijt, tips en natuurlijk jullie gastvrijheid. Komen zeker nog een keer terug. Heel veel groetjes van AnneMarie, Henny, Evelien, Bart, Jalynn, Boaz, Fred, Trudy, Bob, Gitty
Willy en Jeroen
Een paar geweldige vakantie dagen hebben we gehad. De tips over de omgeving waren super. Met z'n allen de sneeuw opzoeken met de gondelbanen was heel leuk. Een keurige, ruime pensionkamer wat huiselijke sfeer uitstraald. Een ontbijtbuffet met allerlei lekkernijen. En goede uit-eten-tips. Ook de ligging van het Landhaus is veelzijdig. Een goed vakantieadres met gastvrijheid ten top. Om naar uit te kijken. Hopelijk tot ziens in december!!!!
herman en hilda tempel
hoi gert en estherwe zijn weer thuis (8.30). het was weer een prima vakantie en we willen zeker nog voor een derde keer bij jullie terug komen. dank jullie voor alle dingen het onbijt, het helpen zoeken wat we elke dag zouden kunnen doen enz enz. bedankt voor jullie gastvrijheid en dat we ons bij jullie thuis voelde.mvg herman en hilda
Fa. Sikkens
Wij hebben eind juli 2011 een week in apartement Edelweiss doorgebracht met jongste dochter en vriend. Alles goed voor elkaar hoor, echt keurig netjes, mooi ruim en verzorgd. En jullie zijn een goed voorbeeld van zeer goed en slim ondernemen. Dat is stiekem een droom van mij, en gezien hoe goed jullie dit op de rit hebben.
wilma jilisen
wat een fantastisch en schoon appartement (fuchsbau). Van alle gemakken voorzien en de gastvrijheid van Gert en Esther is super! We hebben een geweldige week gehad in juli 2011.
Familie Greven
Wij hebben genoten van ons weekje in appartement Edelweiss (gezin met 3 jongens in de leeftijden 12-9 en 7). Het uitzicht is fantastisch, het appartement zelf ruim en confortabel (de whirlpool!). Esther en Gert weten goed in te schatten waar hun gasten behoefte aan hebben en hebben ons nuttige en goede informatie gegeven over wat er alllemaal in de omgeving te doen is. Esther, de snoepjes voor onderweg waren heerlijk :-). Dank voor jullie goede zorgen. Hartelijke groeten, Steven, Belinda, Lucas, Boris en Wessel.
Wim en Hetty Kapteyns
dag Esther en Gert Milou en Mick, wederom hebben we weer lekker genoten van een week bij jullie. het was weer reuze gezellig en op zeker komen we weer een keer terug, daar verheugen we ons nu al op.ps. de geweien hebben al een mooi plekje gekregen en zijn mooi. vele groetjes en tot ziens.
Arno, Ursula, Gijs & Suze
'T was een superweekje, bedankt voor jullie Gastvrijheid Gert en Esther en succes verder met alles!!!groetjes Arno, Ursula Gijs & Suze van Baal
Arjan en Meggy
Vakantie in de voorjaarsvakantie was echt super, appartement ligt goed centraal tussen Kaprun en Zell am See. Heerlijk geskied, mede door het fantastische ontbijt natuurlijk!! Gert en Esther bedankt voor jullie gastvrijheid en de spannende verhalen van Gert natuurlijk!!