Golfen

De Golfclub Zell am See-Kaprun laat de harten van de golfers sneller slaan. Geniet u van 2x 18 holes-banen, in een schilderachtige omgeving en een top verzorgde accommodatie. 

Golfclub Zell am See-Kaprun

De golfbanen in zijn uitgestrekt en bieden een adembenemend uitzicht – op de omliggende bergen en de eeuwige sneeuw van de gletsjer Kitzsteinhorn. Deze locatie is perfect voor zowel de professionele golfer als ook voor de beginners.

Heerlijk golfen in Zell am See-Kaprun

De beide Golfbanen „Schmittenhöhe“ en „Kitzsteinhorn“ – vernoemt naar de bergen uit de regio – beloven een optimaal genieten. De fairways en greens zijn perfect onderhouden en zijn gelegen in een vlakke parkachtige omgeving met talrijke meertjes. Ook culinair gezien zal het u aan niets ontbreken: in het golfrestaurant wachten u nationale en internationale gerechten. 

Internationaal golfevenement in Zell am See-Kaprun

In het voorjaar vind de jaarlijkse Ski & Golf WK plaats. Vele ski- en golfprofessionals uit de hele wereld strijden om de titel. Zelfs internationale sterren zoals Bode Miller treden aan. Aan het evenement kunnen ook amateurs deelnemen.