Skiën Zell am See / Kaprun

De diverse skigebieden liggen om de hoek, zoals de Schmittenhöhe (Zell am See), de Maiskogel (familieberg) en de Gletsjer de Kitzsteinhorn (Kaprun!).

U bent het hele jaar door verzekerd van sneeuw: zélfs in de zomer kunt u skiën op de Kitsteinhorn. De halte van de skibus is op loopafstand (300 m) van ons huis.

Nieuw 2016/ 2017:  Zell am See Express, 10 persoons skilift, uitbreiding skigebied met 3,5 kilomter lange afdaling richting het Glemmtal (Saalbach-Hinterglemm)!

Skipassen zijn bij ons aan huis verkrijgbaar, tegen dezelfde tarieven als bij de skiliften, dus geen wachttijden bij de kassa! U kunt kiezen uit een skipas voor de regio Zell am See en Kaprun of  de Salzburger Super Ski Card (deze omvat 23 skigebieden in de regio, met o.a. Saalbach Hinterglemm, Kitzbühel en het Gasteiner Tal).

Familie Fun park

De belevenisberg de Nagelköpfel te Piesendorf is een Sneeuw Familie Fun park met o.a. rodelbaan, zipflbob, trampolines, kinderslalom, skygliding, 3 skipistes en après skibar.  Twee avonden per week zijn twee pistes geopend en verlicht van 19.00 – 22.00 uur. Afstand van ons huis: 4 km.

Tevens is bij de Maiskogel in Kaprun ook een grote speeltuin, met glijbanen, springkussen etc. en een reusachtige berg om sleetje te rijden. De Maisflitzer, rodelbaan, is het gehele jaar in bedrijf.

Skigebied Zell am See / Kaprun

schmitten

Skipistes - Kitzsteinhorn - Schmittenhöhe