Skiservice

Is het niet een heerlijke gedachte om het huren van uw skimateriaal, het bestellen van de skipassen en eventueel skischool al vanuit Nederland te kunnen regelen. Zo kunt u de eerste dag van uw vakantie zorgeloos genieten, zonder dat u nog naar al deze zaken om hoeft te kijken.

Skiverhuur

De skiverhuur levert alle materialen bij ons aan huis, nadat u online uw bestelling heeft doorgegeven. In principe worden de materialen een avond van tevoren gebracht en worden deze aan huis op uw gewicht / lengte afgesteld.

Skischool

Bij de skischool kunnen wij voor u en/of kinderen een plaatsje reserveren en kunnen wij u uiteraard het beste aanbevelen in welk gebied de lessen te nemen. U beslist uiteraard! Wilt u hiervan gebruik maken, bevelen wij u aan dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Skipassen

Wij kunnen u 2 verschillende soorten skipassen aanbieden:

  1. de basiskaart voor Zell am See (Schmittenhöhe) en Kaprun (inclusief Gletsjer Kitzsteinhorn en de familieberg De Maiskogel)
  2. de Salzburg Super Ski Card: naast Zell am See – Kaprun kunt u tevens 21 andere skigebieden in de regio bezoeken, met o.a. Saalbach Hinterglemm, Kitzbühel en het Gasteiner Tal

Tussen deze kaarten zit slechts een prijsverschil van ca. 16 Euro, voor een skipas van 6 dagen. 

U kunt de kaarten reeds van tevoren bij ons bestellen, zodat ze bij aankomst voor u klaarleggen, of wij kunnen deze ter plekke voor u printen. Wij adviseren u graag.